Nytt Airborne Assault-spill i salg nå

Matrix Games har kunngjort at den etterlengtede neste installasjonen i Airborne Assault-serien nå er lagt ut for salg på nettstedet deres.

Airborne Assault har blitt en kultklassiker i strategispillmiljøet, og det er ikke uten grunn. Spillet presenterte en høy grad av realisme og et unikt, sanntidsbasert spillsystem, og tilbød et dypt og tilfredsstillende gameplay. Originalspillet ble etterfulgt av Airborne Assault: Highway to the Reich, men så ble det tilsynelatende rimelig stille hos Panther Games.

Nå kan imidlertid strategifrelste gamere finne ut hva det er Panther har brukt de siste to årene på å lage. Airborne Assault: Conquest of the Aegean har nemlig blitt lansert, og kan kjøpes fra utgiver Matrix Games sitt nettsted. For øyeblikket har de kun en digitalt nedlastbar versjon til salgs, men til neste uke får vi også mulighet til å kjøpe spillet på CD. For øyeblikket ser det ikke ut til å komme i salg i europeiske butikker.

Conquest of the Aegean tar for seg kampene i og rundt Hellas under andre verdenskrig. Her får du spille som tysker eller alliert, og kan kjempe mot datamaskinen eller et annet menneske (over LAN eller nettet). Vi loves blant annet sterkere kunstig intelligens, et realistisk forsyningssystem, nye enheter og utstyr, over 20 kart og 30 scenarier og mye mer.

For å få mer informasjon om Airborne Assault: Conquest of the Aegean kan du stikke innom spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden