Nytt America's Army kunngjort

Gratis militærspill fra USA

Den amerikanske hæren har offisielt kunngjort America's Army 3.

Den amerikanske hæren har lenge forsøkt å friste ungdom til å la seg verve ved hjelp av dataspill, og nå er de snart klare med et nytt gratisspill i America's Army-serien.

Kamp om et oljeraffineri.

Det har ikke vært noen hemmelighet at dette spillet har vært under utvikling en stund, men i går kom den offisielle kunngjøringen.

America's Army 3 fokuserer på høy realismefaktor med autentiske våpen og teknologier og realistisk trening. Spillet dessuten gi et innblikk i hvordan det militære livet er utenfor trening og kamp.

Hovedfokuset er selvsagt fortsatt på lagbasert action for flere spillere. Her får du legge ut på en rekke oppdrag som i følge hæren skal gi et godt bilde av hvordan ting fungerer i felten.

Som vanlig er det en rekke regler som må følges på slagmarken, og hvis du gjør det godt (samtidig som du er trofast mot den amerikanske hærens syv kjerneverdier, hva nå enn de er) vil du få erfaring og bli forfremmet.

Spillet benytter seg dessuten av Unreal Engine 3 for å sikre at kamphandlingene foregår i flotte miljøer, med avanserte lyseffekter og animasjoner.

- I America's Army 3 har vi tatt alle de beste funksjonene fra America's Army 2, lyttet til feedback fra miljøet og lagt inn den nyeste teknologien for å lage et avansert spill som kan skreddersys av spillerne, skryter produsent Michael Bode.

America's Army 3 skal lanseres i løpet av året. Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden