Nytt America's Army ute nå

Liker du å spille realistiske krigsspill på nettet? Her er nyeste America's Army, samt en omfattende oppdatering til Ghost Recon: Advanced Warfighter.

America's Army: Special Forces er et gratis, onlinebasert krigsspill som utgis av den amerikanske hæren. Spillet har blitt svært populært på nettet, og nå har versjon 2.7.0 dukket opp. Denne gir spillerne nye kjøretøy (slik som alltid like populære Hummer), kooperative kart ("interdiction" og "sf snakeplain") og en haug av forbedringer.

For en liste over alle nyhetene i denne versjonen av America's Army kan du besøke 3D Gamers. Spillet er på gigantiske 2,5 GB, og kan være vanskelig å laste ned i noen nettlesere som ikke støtter nedlastning av filer over 2 GB. Eventuelle problemer kan blant annet løses ved å laste ned en "download manager" som GetRight.

Eller fra en av følgende kilder:

Et annet populært skytespill er Ghost Recon: Advanced Warfighter, og nå har Ubisoft lansert en ny og svært omfattende oppdatering til spillet. Versjon 1.3 (eller MP Pack 3) legger til et nytt spillbrett, to nye spillmoduser ("siege" og "OGR Coop"), en "standalone server" og en haug av andre forbedringer. Installasjonsfilen er på 274 MB, og en komplett liste over nyheter finner du på det offisielle nettstedet.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden