Nytt Assassin's Creed bekreftet

Assassin's Creed: Brotherhood avslørt en gang for alle.

Ryktene har spiret og grodd når det gjelder det neste Assassin's Creed-spillet. Bilder av et forhåndsbestillingscover fra en gamestop-butikk, komplett med grafikk og tekst på baksiden avslørte tilsynelatende det tredje spillet i serien som Assassin's Creed: Brotherhood. En domeneregistrering av et nettsted for et spill med samme navn er enda indikator

For å fjerne enhver tvil har nå Ubisoft også bekreftet ovenfor Kotaku at omslaget er ekte og at Assassin's Creed: Brotherhood er på vei. Den offisielle annonseringen av spillet vil vi få neste uke, men i mellomtiden har vi informasjon fra coverbildene å gå ut i fra.

Bildet av det bekreftede omslaget (Foto: Kotaku)

Selve bildet på omslaget viser Ezio, omgitt av en rekke skikkelser. Baksiden bekrefter at det er Ezio som er hovedperson nok en gang. Han er nå en legendarisk snikmorder, og er fortsatt i bitter kamp med tempelridderordenen. I Assassin's Creed: Brotherhood er det Ezios og dermed vår jobb å lede morderbrorskapet i den evinnelige striden med tempelridderne.

Som tidligere spekulert er det Italias hovedstad Roma som er basen til tempelridderne, og sannsynligvis byen brorparten av spillet vil finne sted i.

Ryktene om flerspiller bekreftes også, vi vil få mulighete til å skreddersy vår helt egen snikmorder og gi våre egne venner nådestøtet, online og kanskje også i samme stue.

Ut i fra omslagsbildene vil også dette spillet slippes til både Xbox 360, PS3 og PC.

Les også:Anmeldelse av Assassin's Creed 2
Les også:Kjenn Ezios opphav
Les også:Smi mens jernet er varmt


(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden