Nytt Battlefield-spill til neste år

Battlefield-serien får nok et tilskudd; Digital Illusions har kunngjort Battlefield: Bad Company for Xbox 360 og PS3.

Battlefield: Bad Company er et nytt og frittstående spill i Battlefield-serien, og spillet benytter seg av Digital Illusions sin nye spillmotor, Frostbite. Den svenske utvikleren forteller at Bad Company kommer med en filmatisk enspillerdel full av eventyrsfølelse og mørk humor, i en stil vi aldri tidligere har opplevd i denne flerspillerorienterte serien.

I Bad Company slippes spilleren ned bak fiendens linjer med et lag av deserterte soldater som er villige til å risikere alt i et personlig korstog på jakt etter gull og hevn. I tillegg til enspillerdelen får vi selvsagt omfattende flerspillermodus, men disse har vi ikke noen informasjon om enda. Det vi imidlertid vet er at spillet kommer med miljøer som er nesten fullstendig ødeleggbare.

- I en spillverden som er 90 prosent ødeleggbar, er mulighetene uendelige. Slagmarken forandres hele tiden og tvinger spillerne til å stadig endre taktikk, forteller Karl Magnus Troedsson, som er seniorprodusent på Battlefield: Bad Company.

Digital Illusions avslutter sin pressemelding med å fortelle at i tillegg til denne kunngjøringen av Xbox 360 og PS3-versjonene vil de komme med mer informasjon om versjoner til PSP og PC ved et senere tidspunkt. Mer informasjon blir forhåpentligvis snart å finne på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden