Nytt Blackwell-mysterium lansert

Wadjet Eye Games har nå gitt ut det neste eventyret i Blackwell-serien.

I vår tok vi en titt på The Blackwell Legacy, et spennende pek-og-klikk-eventyrspill laget i samme stil som Sierra og LucasArts klassiske titler fra det tidlige nittitallet.

Spillet fulgte Rosangela Blackwell, ei vanlig jente som plutselig ble hjemsøkt av spøkelset til privatdetektiven Joey Mallone. Sammen med Joey måtte hun løse et dystert, overnaturlig mysterium.

Nå har utviklerne i Wadjet Eye Games lansert Blackwell Unbound, et nytt spill i serien. Dette foregår i 1973, og gir oss kontroll over Rosangelas tante, Lauren. Som Rosangela er hun et medium, og jobber sammen med spøkelset til Joey Mallone for å løse overnaturlige mysterier.

Hun og Joey Mallone etterforsker en serie tragiske ulyker på en byggeplass i Manhattan. Arbeiderne tror de bare har vært uheldige, men Lauren og Joey mistenker at noen står bak ulykkene, og at de må stoppe dem.

Blackwell Unbound koster cirka ti amerikanske dollar (litt i underkant av 60 kroner), og kan kjøpes direkte fra Wadjet Eyes nettsted. Du kan også kjøpe spillet på CD, men da må du betale litt mer.

Siste fra forsiden