Nytt Blazing Angels-spill på vingene

Blazing Angels: Secret Missions er oppfølgeren til Squadrons of WWII, og her får vi se krigen fra et nytt perspektiv.

Ubisoft har nylig kunngjort Blazing Angels: Secret Missions, hvor vi får se handlingen fra perspektivet til en pilot som er medlem av et hemmelig team. Her må vi utføre farlige oppdrag i luften over eksotiske steder rundt hele verden.

Målet er å hindre de alltid like skumle tyskerne å bygge et totalt overlegent våpen, og for å klare det må vi kjempe mot noen av de beste pilotene de har å by på, og noen av de mest dødelige eksperimentelle våpnene til det tredje riket.

Heldigvis får vi også tilgang til eksperimentelle våpen, for å gjøre det hele litt lettere. Det er med andre ord ikke så veldig stor fare for at handlingen i Secret Missions følger historiebøkene til punkt og prikke.

Mer troverdige omgivelser

Ubisoft skryter av at spillet får en helt ny visuell teknologi, som gjør verdenen du flyr over mer troverdig og involverende enn noensinne. Her må vi fly over høye fjell, navigere oss gjennom trange pass og kjempe mot fienden høyt oppe i skyene.

Kamphandlingene foregår over steder som Paris, Roma, Moskva, Rangoon og Kairo, og vi må også ta turen til Himalaya-fjellene. Ubisoft sier at hvert oppdrag bringer med seg unike overraskelser og utfordringer.

Selvfølgelig får vi også tilgang på flerspiller, inkludert kooperativt og gruppebasert spill, samt moduser som "capture the flag" og "epic battle". Sistnevnte kommer med baser som kan erobres og mål som kan ødelegges for å skade motstanderen.

Blazing Angels: Secret Weapons skal lanseres til Xbox 360 og PC denne våren.

Siste fra forsiden