Nytt Bomberman til Wiiware

Klassisk flerspiller

Hudson jobber med nok en utgave av Bomberman.

Hudsons klassiske Bomberman har kommet i en rekke utgaver og til de fleste spillplattformer, og nå har den amerikanske avdelingen av selskapet kunngjort at nok et spill med den lille sprengstoffeksperten er på vei. Denne gangen kommer han til Nintendos Wiiware-tjeneste.

En åpen arena er et veldig farlig sted.

Bomberman Blast prøver ikke å finne opp kruttet på nytt, men skal by på kjent og kjær Bomberman-spilling. Du styrer en liten tass som ikke kan gjøre stort annet en å legge fra seg bomber på bakken, og etter et par sekunder sprenges de.

Målet er å bombe deg gjennom hindringene i en arena, nå motspillernes små bombemenn, og sprenge dem i lufta. I løpet av kampene kan du plukke opp forskjellige oppgraderinger som kan styrke figuren din eller bombene hans. Du kan for eksempel øke rekkevidden på eksplosjonene eller få figuren din til å bevege seg raskere.

Denne utgaven av Bomberman byr på spilling over nettet for opptil åtte stykker, eller lokalt for fire personer. Spillet støtter både alle-mot-alle-kamper og lagkamper hvor du samarbeider med andre om å sprenge motstanderne.

Du kan også spille med Mii-en din, og for de konkurranselystene vil det bli satt opp poengtabeller på nettet hvor de beste spillerne blir ført opp.

Bomberman Blast har foreløpig ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden