Nytt Championship Manager på vei

Eidos har nå kunngjort Championship Manager 2006, som kommer i salg til våren.

2006-versjonen av Championship Manager kommer med en rekke nye funksjoner, og i følge Eidos blir det det mest realistiske spillet i serien så langt. Blant de nye funksjonene finner vi en ny 3D-kampmotor, hvor du får se kampene omtrent som om du skulle sett dem på TV, samtidig som du får muligheten til å justere taktikk, spillerposisjoner og formasjoner. Du kan også titte på motstandernes kamper på denne måten.

Du får også nye muligheter i forhold til kommunikasjon med spillerne dine. Blant annet kan du gi dem ulike løfter for å forbedre humøret eller formen deres, men vær oppmerksom på at hvis du så bryter løftene dine får dette konsekvenser. Championship Manager 2006 kommer også med nye treningsprogrammer designet av en av trenerne hos Charlton Athletic.

Om du sliter med økonomien kan du få hjelp fra rike velgjørere, men selv ikke rike folk liker å kaste bort pengene sine, så med pengegavene kommer større krav om suksess. For mer informasjon om Championship Manager 2006 kan du besøke seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden