Nytt Championship Manager-spill i høst

Som om ikke vi har hatt nok fotball i år, har Eidos kunngjort Championship Manager 2007.

Eidos har nå fortalt at vi kan se frem til nok et spill i Championship Manager-serien dette året. Championship Manager 2007 kommer til høsten, og denne gangen får vi et nytt utseende, nye menyer og en dynamisk sidemeny, samt muligheten til å være landslagstrener om det ikke helt holder å drive med klubbfotball.

Pressemeldingen fra Eidos skryter også av en ny kampanalysefunksjon som gir oss statistisk informasjon om alle spillerne og alle kampene, slik som hvor mange mål de har scoret, hvor mange løp de har prøvd seg på, hvor mange skudd de har hatt på mål, hvor mange taklinger og pasninger de har lykkes med (eller ikke) og så videre.

Managere får nå mulighet til å skryte spillerne opp i skyene (eller kritisere dem ned i fotballskoene) i en ny "team talk"-funksjon, og kan dessuten gi individuelle instruksjoner til spillerne, enten før kampene eller i pausen. Dessuten er hjelpetrenerne behjelpelig med informasjon om spillernes prestasjoner på banen.

Bak scenen får vi også massevis av forbedringer i forhold til kjøp og salg av spillere, forhandlinger, medieforhold og så videre. Selvfølgelig får vi også oppdatert klubbdata (fra august), samt forbedret kunstig intelligens. Mer informasjon blir å finne på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden