Nytt Championship Manager til jul

Championship Manager-serien er tilbake denne julen, med et forbedret brukergrensesnitt og mye mer.

Eidos har kunngjort at de vil lansere Championship Manager 2008 før jul. Denne gangen lover de oss det mest tilgjengelige Championship Manager-spillet noensinne, takket være et kraftig forbedret brukergrensesnitt og en haug av nye menysnarveier.

Dessuten skryter de av en forbedret kampmotor som skal gi mer realisme. Her blir hver spiller analysert, og det de gjør på banen avhenger av hva slags tendenser de har som virkelige fotballspillere. Som trener kan du utnytte deg av dette når du bestemmer taktikk.

Fotballfanatikere kan også glede seg til et gjensyn med ProZone-systemet fra forrige spill i serien, som er et fullstendig integrert kampanalyseverktøy som kan brukes til å se hvilke faktorer som førte til at resultatet ble som det ble, noe du så kan ta i betraktning foran nye kamper.

Championship Manager 2008 skal også være det raskeste fotballmanagerspillet på markedet, og utviklerne prøver å gjøre det så fritt som mulig for irriterende pauser og ventetider. I tillegg kommer spillet med de australske ligaene og en ny flerspillermodus som lar deg spille mot vennene dine på samme PC.

Mer info finner du på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden