Nytt Codename: Panzers-spill på vei

10tacle og EA har kunngjort at de vil samarbeide om å gi ut Codename: Panzers - Cold War, et nytt sanntidsstrategispill fra Stormregion.

Codename: Panzers-spillene er populære sanntidsstrategispill som tradisjonelt har foregått under andre verdenskrig. Med Codename: Panzers - Cold War forlater serien den vante verdenskrigen, og foregår i stedet under den kalde krigen, hvor en tenkt konflikt bryter ut og fører til at øst og vest braker sammen med det beste de har av stridsvogner og soldater.

Mer fortelles det ikke om det nykunngjorte spillet, men vi tipper det gameplaymessig ikke beveger seg alt for langt fra forgjengerne (og Rush for Berlin, som ble utgitt i vår). Den nykunngjorte avtalen mellom Electronic Arts og 10tacle Studios sikrer at EA sitt mektige distribusjonssystem sørger for at spillet blir lett å finne i butikkene, mens 10tacle selv tar seg av markedsføring og samarbeid med utviklerne i Stormregion.

Codename: Panzers - Cold War skal etter planen lanseres mot slutten av neste år, og som forgjengerne er det kun planlagt utgitt for PC. Mer informasjon blir snart å finne på det offisielle nettstedet (men akkurat nå leder lenken til det som ser ut til å være det ungarske Codename Panzers: Phase Two-nettstedet).

Siste fra forsiden