Nytt Command & Conquer-spill fra EA

Electronic Arts har fortalt at de jobber med et nytt spill i Command & Conquer-serien.

Sent i går kveld sendte visepresidenten hos Electronic Arts LA, Mark Skaggs, ut en e-post til de som abonnerer på e-postoppdateringer om Command & Conquer-serien. I denne e-posten kunngjorde han stolt at utviklerne bak C&C: Red Alert 2, C&C Yuri's Revenge og C&C: Generals nå offisielt har startet arbeidet med et nytt prosjekt som foregår i Red Alert-universet.

Det var egentlig sanntidsstrategispillet The Lords of the Rings: The Battle for Middle-Earth som fikk mest oppmerksomhet i e-posten fra Mark Skaggs, og særlig mye håndfast informasjon om det neste Command & Conquer-spillet fikk vi ikke. Skaggs fortalte imidlertid at det ville bygge på en oppdatert SAGE-motor, altså systemet som står bak både Command & Conquer: Generals og The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth.

Dessuten takket han spillmiljøet for all støtten de har gitt i årenes løp, og fortalte at det ville komme en offisiell kunngjøring snart. Vi kan forøvrig også nevne at de som liker Westwood Studios sine strategispill også kan glede seg over at Pteroglyph Games (som består av veteraner fra Westwood) jobber med et strategispill hvor handlingen foregår i Star Wars-universet. Mange håpet at det var Pteroglyph som skulle produsere det neste C&C-spillet, men slik ble det altså ikke.

Siste fra forsiden