Nytt filmspill på vei

Igor blir spill

Southpeak skal utgi spill basert på animasjonsfilmen Igor.

Filmselskapet MGM Studios skal til høsten slippe Igor – en ny helaftens animasjonsfilm. Som så mange andre filmer i disse tider vil den bli akkompagnert av et par ferske lisensspill løst basert på handlingen i filmen.

Filmen Igor handler om den tradisjonelle assistenten alle gale vitenskapsmenn med selvrespekt har. Denne assistenten har ambisjoner om selv å bli en respektert og sprøyte gal vitenskapsmann, men for å lykkes med det må han vinne en festival hvor vitenskapsmenn konkurrerer om å ha den ondeste og mest sinnsvake oppfinelsen.

Spillene som baserer seg på filmen kommer på PC, Wii og DS, riktignok med noen forskjeller mellom de ulike utgavene. Alle lar deg utforske lokaler fra filmen og spille gjennom historien, men hvordan du får utforske spillverdenen varierer.

I PC- og Wii-utgavene kan du velge mellom fire ulike figurer fra filmen og spille sammen med opptil tre kamerater. På DS kan du både bevege deg, løse oppgaver og slåss med DS-pennen, samt sette sammen dine egne monstre og bruke dem til å kjempe mot andre gale vitenskapsmenn.

Igor: The Game utvikles av amerikanske Legacy Interactive, og skal utgis i Europa av Southpeak Games. Det skal være i butikkene en gang i september.

Siste fra forsiden