Nytt for rollespillelskere

Larian har gitt ut et skjermbilde fra det neste spillet deres, Two Worlds har fått et nettsted, Etrom lanseres over Totalgaming.net og Ultima V: Lazarus har blitt lansert.

Det belgiske studioet Larian er mest kjent for Divine Divinity og Beyond Divinity, to rollespill som har blitt svært populære blant tilhengere av sjangeren. Nå jobber de med et nytt prosjekt, og denne gangen har de droppet det todimensjonale fugleperspektivet til fordel for 3D-grafikk. Som en julegave til tilhengerne sine lanserte de nylig et nytt skjermbilde fra spillet, som du finner på nettstedet deres.

Zuxxez har nylig kommet med den offisielle kunngjøringen av rollespillprosjektet Two Worlds, og har samtidig lansert et nettsted med noen lekre bilder fra spillet. Vi vet ikke så mye om hva vi kan forvente, men i den ekstremt kortfattede kunngjøringen deres, forteller Zuxxez om heftige kamper, realistiske verdener, en filmatisk historie og gripende personligheter.

Det italienskproduserte rollespillet Etrom: The Astral Essence har allerede blitt lansert i enkelte deler av verden, men nå kan snart alle med bredbånd kjøpe det, takket være en avtale med kanadiske Stardock, som driver det onlinebaserte distribusjonssystemet Totalgaming.net. Spillet skal lanseres i februar, og vil koste cirka 200 kroner.

Etrom er et actionfylt rollespill som foregår i et univers hvor vi finner eldgammel magi, fryktelige demoner og mektige drager finnes side om side med kamproboter, svevetanks og futuristisk teknologi. Utviklerne i P.M. Studios lover et omfattende karakterutviklingssystem, en dyp historiedrevet kampanje og flott grafikk. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Ultima V: Lazarus har nå blitt lansert. Dette er en nyversjon av klassiske Ultima V: Warriors of Destiny, som kjører på Dungeon Siege-motoren. For å få gjenoppleve et av tidenes største rollespill i ny og fargerik drakt, må du eie Dungeon Siege (originalen, ikke toeren), men om du ikke gjør det burde det være lett å finne i tilbudskasser rundt om i det ganske land. For å få vite mer om denne nyversjonen kan du besøke det offisielle nettstedet, hvor du også kan laste den ned (helt gratis).

Til sist; liker du rollespill, er du kanskje også interessert i strategispill med rollespillelementer. Om du ikke er det, kan du bare ignorere at Fireglow nå har lansert et nettsted til det kommende spillet Stranger, og at GSC Game World har kunngjort at Heroes of Annihilated Empires vil lanseres til september neste år.

Siste fra forsiden