Nytt fotballmanagerspill fra EA

EA har kunngjort FIFA Manager 06, som kommer til å ta over for Total Club Manager-serien.

FIFA Manager 06 er basert på Total Club Manager-serien, men EA forteller at det kommer med et nytt utseende og en ny spillfølelse. Spillet skal lanseres i oktober, og kommer med over 2000 klubber og 20000 spillere (hvorav 7000 kommer med egne fotoer).

Electronic Arts forteller at FIFA Manager 06 blir det eneste managerspillet som inneholder fullstendig lisensierte lag og spillere fra alle de store ligaene i verden. De har imidlertid ikke gitt ut noen eksakt informasjon om hvilke lag og ligaer som blir med i spillet.

Kampene vises i 3D, og ved hjelp av et nytt kamerasystem kan du se handlingen fra akkurat den posisjonen du vil. Du kan imidlertid også benytte deg av en 2D kampmotor, og om du ønsker det kan du studere en hver kamp fra sesongen ved hjelp av denne motoren for å studere og analysere spillerprestasjoner og hvordan taktikken fungerer.

Brukergrensesnittet har blitt fullstendig redesignet, slik at det skal bli enklere enn før å gjøre det du vil. Pressemeldingen forteller også at du skal kunne hente inn all nødvendig informasjon kun ved noen få museklikk.

Siste fra forsiden