Nytt fra Activision

Activision har fortalt at de vil lansere to nye Call of Duty-spill. I tillegg har de blitt nødt til å utsette lanseringen av Doom 3 på Xbox og den PC-baserte ekspansjonspakken Resurrection of Evil.

Activision-sjefen Ron Doornink har fortalt investorer og analytikere at de planlegger å lansere to nye Call of Duty-spill for PC og konsoll innen utgangen av mars 2006. Han gav ingen spesifikk informasjon om de nye titlene, men det spekuleres i om det er snakk om etterfølgere til Call of Duty på PC og Call of Duty: Finest Hour på konsoll. Det er tydelig at Activision satser hardt på Call of Duty-franchisen sin, og Ron Doornink hevdet at den har potensial til å bli selskapets viktigste franchise.

Activision-sjefen har også fortalt at selskapet har blitt nødt til å utsette lanseringen av Doom 3 på Xbox og Doom 3: Resurrection of Evil på PC til etter første april i år. Folkene hos Activision er temmelig sikre på at april blir måneden da begge disse produktene lanseres, men det er nå en gang spillindustrien vi snakker om her, så nye utsettelser kan aldri utelukkes. For mer informasjon om Doom 3 og Resurrection of Evil, kan du sjekke produktsidene våre.

I tillegg ble det fortalt at Activision blant annet kommer til å lansere titler i følgende franchiser før april neste år: Tony Hawk, Spider-Man, Shrek, X-Men, True Crime, Fantastic Four, Madagascar, Quake og The Movies. Dessuten jobber Neversoft (skaperne av Tony Hawk-serien) med et nytt spill.

Siste fra forsiden