Nytt fra MMORPG-scenen

Ubisoft lager Might & Magic-MMORPG, Warhammer Online lever fortsatt og betatestingen av RYL har startet.

For en tid tilbake fortalte vi at Warhammer Online var blitt kansellert, men nå har sjefen hos Climax (utviklerne av spillet) fortalt at arbeidet med tittelen ikke er avsluttet. Faktisk håper den britiske utvikleren på at spillet skal være klart til lansering om cirka 18 måneder.

Games Workshop (som står bak de "ekte" Warhammer-rollespillene) har sluttet å gi finansiell støtte til utviklerne, men fortsetter å samarbeide med dem om utviklingen av spillet. Selv om vi ikke ser ut til å få hendene i dette spillet på lenge er det i alle fall gode nyheter at utviklingen fortsetter.

Ubisoft har kunngjort at de vil lage et MMORPG-spill basert på universet fra Jon Van Caneghem sin Might & Magic-serie. Spillet skal etter planen bli lansert i 2005, men overraskende nok er det ikke sikkert det kommer i salg her til lands. Dette er nemlig et prosjekt for det kinesiske markedet, og selv om Ubisoft ikke utelukker en internasjonal lansering tyder alt på at de ikke planlegger noe slikt. Spillet lages i samarbeid mellom Ubisoft China og TQ Digital Entertainment.

PlanetWide Games har nå startet åpen betatesting av MMORPG-spillet Risk Your Life (RYL). Dette er et MMORPG-spill hvor flere tusen kan spille samtidig, og hvor utviklerne lover en unik "virtual reality"-atmosfære. Spillet kommer med over 400 oppdrag, et innovativt system for karakterutvikling, mulighet for at spillere kan eie virtuelle eiendommer og eventuelt bli herrer over store landområder, om de er gode nok.

Installasjonsfilen er på litt i underkant av 600 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden