Info om Earth No More

Nytt fra Remedy-veteraner

Utviklingen av Earth No More er ikke påvirket av 3D Realms-nedleggelsen.

Earth No More ble opprinnelig kunngjort i 2007, og ble utviklet av det finske studioet Recoil Games (bestående av veteraner fra Max Payne-utvikler Remedy) med støtte fra 3D Realms.

Etter kunngjøringen har det vært svært stille rundt prosjektet, men nå som 3D Realms er nedlagt har noen lurt på hva som vil skje med Earth No More. Derfor har utviklerne endelig lettet litt på sløret.

– Situasjonen hos 3D Realms har ikke hatt noen påvirkning på oss eller Earth No More, sier studioets grunnlegger, Samuli Syvahuoko, i et intervju hos Gamasutra.

3D Realms rolle under utviklingen av Earth No More ble i fjor overtatt av Radar Group, et nytt selskap hvor blant annet 3D Realms-mann Scott Miller spiller en viktig rolle. Radar Group tok også med seg Prey 2 fra 3D Realms.

Earth No More er et førstepersons skytespill som bruker Unreal Engine 3. Handlingen foregår i en postapokalyptisk fremtid der naturen har gjenerobret store deler av verden.

Syvahuoko forteller at et av studioets mål er å levere et nyskapende gameplay og grensesprengende grafikk. Gamasutra har de to første skjermbildene fra spillet, og det ser absolutt ikke galt ut.

Spillet har fortsatt ikke fått noen utgiver, så Syvahuoko ønsker å være forsiktig med å komme med noen informasjon om når Earth No More skal være ferdigutviklet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden