Nytt fra Shrapnel Games

Spesialistutgiveren Shrapnel Games har kunngjort Air Assault: Task Force, og lagt det svenskutviklede strategispillet Dominions 3 ut for salg på nettstedet sitt.

Dominions 3: The Awakening er nå lagt ut for salg på hjemmesiden til den amerikanske strategiutgiveren Shrapnel Games. Dette er et turbasert strategispill som foregår i en fantasiverden med drager, trollmenn og en haug krigerske stammer. Shrapnel forteller at selv om det inneholder like mange muligheter som tidligere spill i serien, har det blitt strømlinjeformet kraftig slik at det blir enklere å få tak på for nye spillere.

Dominions 3

Det forrige spillet i Dominions-serien fikk svært god kritikk, og forventningene er høye til denne etterfølgeren. Shrapnel lover over 1500 typer enheter, 600 magiske formularer og 300 magiske objekter, og mener spillets omfang er på linje med å presse en hel hylle med D&D-bøker inn i et enkelt dataspill. Vi får gode muligheter for både enspiller og flerspiller, og opp til 21 riker kan kjempe mot hverandre samtidig.

Spillet koster 55 amerikanske dollar (cirka 356 kroner) direkte fra utgiveren. Med på kjøpet får vi en manual på 300 sider. Mer informasjon om Dominions 3: The Awakening kan du finne på Shrapnel Games sitt nettsted. Spillet er utviklet av svenske Illwinter Game Design.

Om fantasy ikke er din ting, har du kanskje mer interesse av Air Assault: Task Force, fra ProSIM Company. Dette er et strategispill av den seriøse typen, hvor fokuset er på luftens kavaleri - helikoptret. Spillet gir deg kontroll over store operasjoner fra de siste tiårene, og handlingen foregår blant annet under Vietnam-krigen, i Somalia og i Afghanistan.

Air Assault: Task Force

Selvsagt får vi kontrollere mer enn bare helikoptre - vi må også koordinere angrep med infanteri, artilleri, stridsvogner og angrepsfly, og alt sammen foregår i sanntid. Spillet foregår på realistiske kart (som blant annet har detaljerte høydeforskjeller), og Shrapnel hevder at det tvinger deg til å tenke som en ekte kommandør, og ikke som en gamer (slik de mener mange andre strategispill gjør).

Air Assault: Task Force skal etter planen lanseres mot slutten av året, og kommer med en manual på over 100 sider. For mer informasjon kan du ta en titt på det offisielle spillnettstedet hos Shrapnel.

Siste fra forsiden