Nytt fra Sony Online Entertainment

Sony Online Entertainment har kunngjort at de vil gi ut Asheron's Call: Throne of Destiny og Asheron's Call 2: Legions, samt lansere en serie små ekspansjoner til EverQuest II.

Sony Online Entertainment har nå kunngjort at de har dannet Station Publishing, en gren av selskapet som vil fokusere på å lansere spill fra andre utviklere. Først ut er Turbine Entertainments tredje ekspansjonspakke til Asherons Call, Throne of Destiny. Denne ekspansjonspakken kommer med en grafikkoppdatering, en ny spillbar rase (Viamontianere) og massevis av utfordringer for avanserte spillere.

I tillegg til denne ekspansjonspakken, vil Station Publishing gi ut den første ekspansjonspakken til Asheron's Call 2. Denne har fått navnet Asheron's Call 2: Legions, og kommer med en ambisiøs ny historie, en ny spillbar rase (Empyreanere), et massivt nytt kontinent og et innovativt nytt heltesystem. Begge disse ekspansjonspakkene vil lanseres i løpet av årets første halvdel, og mer informasjon kan du finne ved å følge lenkene under.

En annen nyhet fra Sony Online Entertainment er at de nå vil lansere "Adventure Packs" til EverQuest II. Dette er små miniekspansjoner som vil selges over nettet til en rimelig lav pris (fem amerikanske dollar), og de vil komme med historiedrevne eventyr for spillerne. Den første pakken vil være sentrert rundt fæligheter som gjemmer seg i gravkamrene under Norrath, og vil lanseres i mars.

Siste fra forsiden