Nytt Garfield-spill på vei

Den feite katten Garfield (også kjent under det noe uheldige navnet Pusur) kommer snart til PC og PS2.

Dette er ikke første gangen Garfield tar turen innom spillverdenen - i 1996 gav Sega ut Garfield: Caught in the ACT til ulike plattformer, og sent på åttitallet dukket det opp ett par morsomme action-eventyrspill til blant annet Amiga-plattformen basert på historiene om denne kyniske katten.

Nå kommer han tilbake, og denne gangen er det PS2 og PC-eiere som får æren av å ta i mot besøket. Det er uten tvil den kommende Hollywood-filmen (hvor fenomenale Bill Murray tar seg av stemmen til Garfield) som har gjort Jim Davis sin kreasjon interessant for spillmarkedet igjen.

Pressemeldingen om spillet sier egentlig fryktelig lite om hva slags spill vi kan vente oss, og Hip Interactive, som står bak spillet, har ikke gitt ut noen skjermbilder eller filmer enda. Mannen bak serien, Jim Davis, virker i alle fall positiv:

- Det å se Garfield som en interaktiv 3D-karakter er ekstremt fengslende. Vi er sikre på at Hip Interactive sin kunnskap om spill vil føre til en flott Garfield-opplevelse for spillere uansett alder.

Siste fra forsiden