Nytt Ghost Recon annonsert

Tilbake til fremtidenes slagmark.

Ghost Recon-serien er en serie de fleste har et forhold til, enten man forbinder navnet med de eldre spillene eller de mer moderne eventyrene stemplet Advanced Warfighter. Uansett hva du foretrekker, er det i hvert fall sikkert at serien har holdt seg populær gjennom tiden. Ghost Recon feirer faktisk tiårsjubileum neste år, og vi skal selvsagt feire med kuler og krutt.

Det har lenge florert rykter om at neste spill serien ville bli Ghost Recon: Predator, men nå er det endelige navnet bekreftet: Ghost Recon: Future Soldier. Future Soldier vil bli sluppet allerede juleferien 2010, og er bekreftet til Xbox 360, PC og Playstation 3. Forøvrig vil en betatilgang for Xbox 360 av spillet følge med det kommende Splinter Cell: Conviction.

Future Soldier blir utviklet av samme studioet som sto bak Advanced Warfighter og Advanced Warfighter 2. Det sies ingenting om hvilken tidsperiode spillet vil bli satt i, men som navnet tilsier snakker vi antageligvis om noen år fram i tid. En antagelse som blir forsterket av spillets lovnader; spillere vil få tilgang til både grensesprengende teknologi og prototype-våpen.

Videre lover spillet både en engasjerende enkelt- og flerspiller-opplevelse, som angivelig vil videreutvikle Ghost Recon-rammen forbi hva vi kjenner. Dette høres vel og bra ut, men vi skulle gjerne fått en utdypning. Når det er sagt, Ghost Recon-serien har tidligere imponert veldig – så vi håper selvsagt på det beste for neste tilskudd i serien.

Oppdatering:

En såkalt teaser er nå sluppet. Morsomt nok trekkes Norge spesielt fram i klippet, får vi leke moderne soldat på velkjente slagmarker?

(Kilde: Pressemelding, Ubisoft, Ubisoft via Twitter)

Siste fra forsiden