Nytt golfspill til Europa

Anime-golf i juni

Rising Star Games vil utgi Super Swing Golf til sommeren.

I fjor kom det Tecmo-utviklede golfspillet Pangya! Golf with Style på Wii i Europa. Nå har Rising Star Games sikret seg utgiverrettighetene til oppfølgeren, Super Swing Golf. Utgivelsen er satt til 27. juni.

Som originalspillet er Super Swing Golf basert på det koreanske onlinespillet PangYa, også kjent som Albatross18 i USA. Selv om Super Swing Golf ikke har de samme sosiale onlinefunksjonene som PangYa skal det kompensere for dette med en utvidet enspillerdel.

Super Swing Golf er et anime-golfspill og ikke så veldig opptatt av konvensjonelle golfbaner og spillere. Istedet for lubne gubber som vandrer rundt på pene gressbaner får vi fargerike figurer som spiller golf på isdekte baner og i ørkener. Selve golfen i spillet skal likevel følge de vanlige reglene for sporten. Hvis unntak kan likevel forekomme.

Du får 14 ulike 18-hulls golfbaner å boltre deg på og åtte forskjellige figurer å velge mellom. Etterhvert som du jobber deg gjennom enspillerdelen kan du låse opp nye figurer, golfballer og køller, samt utvide garderoben til golferen din med masse nytt utstyr.

Flerspilledelen skal foregå både lokalt og over nettet, med flere moduser å velge mellom. I tillegg til rene golfoppgjør skal det også være minispill å utfordre hverandre i. Dere kan for eksempel konkurrere om hvem som har den lengst driven.

All golfingen i Super Swing Golf bruker Wiimote-en, og er du ikke helt fortrolig med kontrollene er det inkludert en egen treningsmodus for å hjelpe deg med å få sving på sakene.

Siste fra forsiden