Nytt innhold for Armed Assault

505 Game Street og Bohemia Interactive har fortalt at den europeiske utgaven av ArmA: Armed Assault får nytt og eksklusivt innhold.

Mange har ergret seg over at den engelskspråklige utgaven av det taktiske krigsspillet ArmA: Armed Assault kommer flere måneder etter at spillet har blitt gitt ut i andre land. Nå har utgiver 505 Game Street og utvikler Bohemia Interactive (kjent fra Operation Flashpoint) kunngjort et lite plaster på såret.

De forteller nemlig at når den engelskspråklige versjonen av ArmA: Armed Assault lanseres i Europa den 16. februar neste år, vil den komme med flere eksklusive nyheter og funksjoner.

Først og fremst får vi et nytt oppdrag som kalles Blood, Sweat and Tears. Her får spilleren rollen som kaptein Mike Lambert eller menig Rich Angelo, og handlingen foregår tidlig på morgenen i de blodige slagmarkene på Sahrani.

Dessuten får vi også flere nye kjøretøy. Liker du motorsykler kan du glede deg til å kjøre militærmotorsyklene TT650 og M1030, og om luften er din foretrukne slagmark, kan du kose deg med Su-34 Fighter og Su-34 Bomber.

Fire nye våpen får vi også, nemlig den russiske riflen AKS74PSO (si det ti ganger etter hverandre så raskt du klarer), russiske KSVK, amerikanske M107 og den amerikanske riflevarianten M16A4.

Siste fra forsiden