Nytt innhold i MGS: Portable Ops

Konami har kunngjort at den europeiske utgaven av Metal Gear Solid: Portable Ops kommer med eksklusivt innhold.

Metal Gear Solid: Portable Ops har allerede blitt lansert i andre deler av verden, men her i Europa kommer det ikke på markedet før i april. Som et lite plaster på såret har Konami nå kunngjort at vi europeere får nyte godt av litt ekstra innhold som spillere i andre regioner ikke får tilgang til.

De forteller at spillet kommer med en serie eksklusive elementer, inkludert nye kart, figurer og oppdrag. Totalt får vi tolv nye figurer, og pressemeldingen fra Konami forteller at karrierene deres har blitt utvidet for å sette fokus på deres viktigste attributter (som fysisk styrke).

Metal Gear Solid: Portable Ops får en original historie som foregår i 1970, kort etter hendelsene i Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Her møter vi blant annet kjente figurer som Para-Medic, Major Zero og Sigint, og vi får også være vitne til Snake sin største personlige tragedie.

Portable Ops leverer seriens kjente snikegamplay på PSP, samtidig som det innfører en rekke nye elementer. For eksempel får vi et nytt kamerasystem spesielt designet for håndholdt spilling, samt muligheten til å rekruttere nye hjelpere underveis.

Spillet får også en omfattende flerspillerkomponent, som inkluderer en unik mulighet til å heise det hvite flagget, slik at du overlever til neste runde selv om du ligger an til å tape.

Den europeiske lanseringen finner sted 7. april.

Siste fra forsiden