Nytt innhold til Lord of the Rings Online

Mye vil ha mer, slik er det også i Lord of the Rings Online.

Turbine fortsetter å levere gratis innhold til sitt massive Lord of the Rings Online. Neste uke vil den andre store oppdateringen være klar for nedlasting. Oppdateringen har fått navnet Book 10: The City of the Kings.

Denne fyren blir garantert litt av en utfordring.

– Vår første oppdatering utvidet spillverdenen med nye historier, oppdrag og spennende, nye spillelementer. I Book 10 vil vi fortsette den episke historien og introduserer tonnevis med nytt innhold. Man vil også oppleve en helt ny måte å spille som monster i legendary play, der du kan være en ferdamann fra nord eller et grusomt troll, sier Jeffrey Anderson, president i Turbine, i en pressemelding.

Her er nyhetene i Book 10: The City of the Kings:

  • Historien fortsetter. Amarthiel har tatt tilbake palantiren av Carn Dûm og hun er nå ute etter å gjøre Annúminas til sitt nye maktsenter.
  • Legendary play. Dette er en helt ny måte å spille som monster på Ettenmoors. Her kan du bruke skjebnepoeng til å spille som en mektig ferdamann fra nord eller et grusomt troll.
  • Critter play. Hvis du alltid har drømt om å være et husdyr, er dette midt i blinken for deg. Kyllingen er først ut, og du kan styre det lille fjærkreet rundt i Midgard på jakt etter mat og kyllingaktiviteter.
  • Et nytt omdømme- og handlesystem. Man kan få endret sitt omdømme til alle rasene både gjennom å drepe monstre og å fullføre oppdrag. Når det gjelder handel kan man bytte inn trofeer man har vunnet i kamp mot belønninger som rustningsett og ridedyr.
  • Over 100 nye oppdrag. Brorskapet trenger fortsatt din hjelp på nye eventyr, på nye steder og mot nye fiender.
  • Et nytt grensesnitt. Du kan nå tilpasse grensesnittet etter dine egne behov.

Book 10 vil være klar til nedlasting 21. august, og Turbine kan melde om at Book 11 vil komme i løpet av høsten. Her vil man blant annet få muligheten til å kjøpe sitt eget lille hus i Midgard.

Siste fra forsiden