The Last of Us - flerspiller

Nytt konseptbilde fra flerspillerspillet basert på The Last of Us

Naughty Dog-sjefen holder også døren åpen for flere spill i serien.

Naughty Dog

Naughty Dog har offisielt avduket en ny bit med konseptkunst fra sitt kommende The Last of Us-flerspillerspill.

Bildet, som du kan se øverst i artikkelen, viser to figurer utenfor en gigantisk og svært så falleferdig cruisebåt. Akkurat hvor vi er eller hvem som er avbildet gikk utvikleren ikke ut med.

Dette er det andre bildet fra The Last of Us-flerspillerspillet som Naughty Dog har vist frem. Det første kom i fjor sommer, og antydet tilsynelatende at spillet ville finne sted i San Francisco.

Naughty Dog delte det første konseptbildet i fjor sommer.
Naughty Dog

Fra tidligere vet vi at spillet skal utforske andre områder enn de vi har sett i The Last of Us-seriens to første spill. Her skal en ny historie fortelles, med nye figurer å bli kjent med. Nye detaljer ble ikke avslørt denne gangen, men utvikleren lover å dele mer informasjon i løpet av 2023.

I andre The Last of Us-nyheter har Naughty Dog-sjef Neil Druckmann hintet om muligheten for enda et spill. I et intervju med The Hollywood Reporter ville Druckmann ikke offisielt kommentere rykter om en potensiell Part III, men han ville heller ikke utelukke noe i fremtiden.

– Jeg tror enda vi har mer historie å fortelle, sa Druckmann.

Neste punkt på The Last of Us-kalenderen blir premieren på TV-serien basert på spillene. Den første sesongen kommer til HBO Max 16. januar, og skal ta for seg handlingen fra det første spillet.

Planen ligger også klar for en fortsettelse, men Druckmann er klar på at serien kun skal ta for seg eksisterende spill. Teamet vil dermed ikke gå i samme fella som Game of Thrones, der TV-serien begynte å fortelle historier som forfatter George RR Martin enda ikke hadde skrevet.

– Vi har ingen planer om å fortelle historier utenom adapsjoner av spillene. Vi kommer ikke til å støte på samme problemet som Game of Thrones, fordi Part II ender ikke i en «cliffhanger», sa Druckmann.

LES OGSÅ: The Last of Us-seriens Ellie ble bedt om å ikke spille spillet »

Siste fra forsiden