Nytt konsollrollespill til Europa

Rising Star gir ut Baroque

Eiere av Wii og PS2 kan se frem til å teste rollespillet Baroque i sommer.

Rising Star Games har kunngjort at de vil gi ut rollespillet Baroque i Europa. Spillet kommer til Wii og PS2, og beskrives som et rollespill for den harde kjernen av rollespilltilhengere.

Bilde fra Wii-utgaven.

I Baroque våkner du opp i en skremmende verden uten å huske hvem du er eller hva som har gjort din verden til det surrealistiske marerittet den nå er. Det eneste du vet er at du må kjempe deg gjennom et gigantisk tårn for å gjøre bot for stor synd du har begått en gang i fortiden.

Veien gjennom tårnet er hard, for ikke bare er det fylt med forvridde monstre, men selve tårnet forandres over tid og er aldri det samme lenge om gangen.

Baroque beskrives som en «dungeon crawler», altså et rollespill som henter inspirasjon fra roguelike-spill som Nethack. Her må du utforske intrikate spillområder hvor døden aldri er langt unna.

I motsetning til andre rollespill betyr imidlertid ikke døden at alt du har gjort er forgjeves. For hver gang du prøver å komme gjennom spillet uten å lykkes, vil du oppdage nye hemmeligheter og ta historien ett skritt videre.

Baroque skal lanseres 27. juni i Europa. Mer info finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden