Nytt Massive Assault-spill på vei

Wargaming.net har akkurat kunngjort at de jobber med en frittstående ekspansjonspakke til det kritikerroste strategispillet Massive Assault.

Massive Assault har fått mye ros, både av kritikere og spillere, men det har ikke forhindret utviklerne i å lytte til spillernes ønsker. Nå har de kunngjort Massive Assault: Phantom Renaissance - en frittstående ekspansjonspakke som legger til en hel rekke nye funksjoner og gameplayelementer. Spillet følger den samme konflikten som det opprinnelige Massive Assault, og foregår fem år etter hendelsene i originalen.

Massive Assault: Phantom Renaissance vil komme med et nytt "assault"-modus hvor spilleren får begrensede ressurser til å bygge opp en invasjonsstyrke som må overta ett nettverk med godt voktede fiendtlige fort, innen en stram tidsfrist. Dette moduset vil i følge utviklerne inneholde store og spennende slag som i oppbygning minner om klassiske slag fra antikken og middelalderen.

I tillegg kommer spillet med seks nye planeter for verdenskrigskart, to store kampanjer og 20 nye enspillerscenarier. Den kunstige intelligensen er blitt mer sofistikert og er flinkere til å tenke taktisk, samtidig som spillet inneholder nye muligheter for å stille inn vanskelighetsgraden (slik at det kan passe bedre for nybegynnere enn forgjengeren).

Massive Assault: Phantom Renaissance vil også inneholde ti nye enheter, og i motsetning til de eksisterende enhetene er disse unike for hver side, noe som fører til at de to sidene får svært ulike strategiske muligheter. Dessuten skryter utviklerne av ny og bedre grafikk, samt mer musikk og andre lydeffekter. Det vil også komme med to nye kameratyper ("fancy" CNN-aktig kamera og historisk atlas-aktig 2D-kart).

Flerspiller i Massive Assault: Phantom Renaissance vil være kompatibelt med Massive Assault Network, og vil i tillegg inneholde mulighet for LAN-spill, noe som mange tilhengere har spurt etter. I og med at Massive Assault: Phantom Renaissance er en frittstående ekspansjon vil du ikke behøve å eie Massive Assault for å spille det.

Siste fra forsiden