Nytt MMORPG-spill fra Square

Square Enix, utvikleren bak Final Fantasy-serien, har nylig gitt ut de første detaljene om et PC-basert MMORPG-spill som heter Fantasy Earth: Ring of Domination.

Akkurat nå vet vi fryktelig lite om Fantasy Earth: Ring of Domination. Spillet skal komme på markedet i 2005, men om det kommer til Europa er for øyeblikket uklart. Det er kun annonsert til PC så langt, og det gjenstår å se om spillet også kommer til konsoll (og hvilke konsoller det eventuelt kommer til).

I tillegg til å gi deg de samme mulighetene som i vanlige MMORPG-spill ser det ut til at Fantasy Earth vil komme med elementer fra strategispill, og lar spillerne bygge festninger og slott. Angående historien er alt Square Enix har sagt at spillet vil foregå på et kontinent hvor fem konger kjemper om makten.

Spillets offisielle nettsted er på japansk, men inneholder en rekke skjermbilder og en liten filmsnutt. Bildene og filmen viser at spillet har en særegen, tegnefilmaktig visuell stil, og røper at det foregår i en verden med drager, trollmenn, monstre og helter med store sverd. Du finner nettstedet ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden