Nytt mordmysterium for Poirot

Den neste Agatha Christie-romanen som blir spillmatisert er Solen var vitne (Evil Under the Sun), hvor Hercule Poirot må løse nok en mordgåte.

The Adventure Company har kunngjort Evil Under the Sun, et eventyrspill basert på Agatha Christies roman ved samme navn (norsk tittel: Solen var vitne). Denne gangen er den belgiske mesterdetektiven Hercule Poirot på ferie, men det tar ikke lang tid før han må aktivere de små grå. En berømt skuespillerinne blir nemlig drept, og Poirot må finne ut hvem den skyldige er.

Lekkert, men hvor er alle folkene?

I motsetning til det forrige spillet basert på en Poirot-roman, får vi denne gangen kontroll over mesterdetektiven selv. Her må vi lete etter spor i de vakre omgivelsene, samtidig som vi snakker med over 20 unike figurer som selvfølgelig alle har ett eller annet de gjerne vil holde skjult.

The Adventure Company forteller at de har tatt hensyn til spillernes tilbakemeldinger fra de to forrige Agatha Christie-spillene, noe som har resultert i et strømlinjeformet system for "ryggsekken", mindre repetitivt detektivarbeid, mer varierte omgivelser og dialogvalg som påvirker hvordan historien spilles ut.

Evil Under the Sun er nok en samproduksjon mellom AWE Games og spilldesigner Lee Sheldon. Spillet kommer i oktober, og her til lands blir det distribuert av Atari.

Siste fra forsiden