Nytt mordmysterium med Sherlock Holmes

Den britiske utgiveren Digital Jesters har kunngjort at de vil distribuere Sherlock Holmes-spillet The Silver Earring i vår del av verden.

Spillets fulle tittel er Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring, og historien begynner en varm kveld i mai, 1897. Sherlock Holmes og hans trofaste følgesvenn Dr. Watson er akkurat kommet til et selskap i den berømte Sherringford Hall. Det ryktes at eieren, en industriherre ved navn Melwyn Bromsby, vil komme med en viktig kunngjøring angående fremtiden til industri-imperiet hans. Det rekker han imidlertid aldri å gjøre. Kort tid etter at selskapet har begynt faller han livløs om. En mørkerød flekk på dressen hans, like over hjertet, vitner om mord.

I The Silver Earring spiller du både Sherlock Holmes og Dr. Watson, og må utforske mysteriet om mordet på Melwyn Bromsby. Denne etterforskningen tar deg med på en lang reise ut i verden, full av mystiske ledetråder og møter med karismatiske mennesker. The Silver Earring lover å tilby spilleren en dyp og involverende spillopplevelse, ved hjelp av rikt detaljerte spillmiljøer, flott grafikk og musikk komponert av de kjente fiolinistene Nicolo Paganini og Felix Mendelsssohn.

For de som ikke har gjettet det enda, er dette et klassisk eventyrspill av den gode gamle sorten, men det inneholder også noen analytiske minispill på slutten av hvert kapittel. Hva slags form disse vil få vet vi enda ikke. The Silver Earring utvikles av franske Frogwares, og britiske Digital Jesters har sikret seg utgivelsesrettighetene for Skandinavia, Benelux-landene og Storbritannia. Spillet vil bli lansert på PC den tredje september i år.

Siste fra forsiden