Nytt Motorstorm med dato

Apokalypsen er nær for det neste spillet i racingserien.

Det er ikke ofte Europa får en skikkelig tjuvstart på USA når det gjelder spillutgivelser. Den PlayStation 3-eksklusive gjørmeraceren Motorstorm: Apocalypse er et unntak.

Nå har nemlig Sony spikret en slippdato, og ifølge GameSpot kommer spillet til Europa 16. mars. I USA finner det ikke veien til butikkene før 12. april.

For et drama, da dere.

Der de tidligere spillene i serien har funnet sted i relativt eksotiske og landlige omgivelser, blir Apocalypse noe mer urbant.

Her foregår det hele i en by som herjes av jordskjelv, inspirert av stillhavskystens USA – da først og fremst San Francisco-området.

Racingen foregår ikke bare rett etter et skikkelig skjelv, du vil oppleve en rekke etterskjelv samtidig som du suser rundt i ulike farkoster. Dermed endres både landskap og kjøreruter underveis.

Utvikler Evolution Studios gir oss også en historiedreven enspillerdel, som følger en historie gjennom øynene på tre ulike figurer – som igjen representerer spillets tre vanskelighetsgrader.

Videre får vi fem nye kjøretøyklasser, 40 ulike løp og en firespillers delt skjerm-modus. Over nett vil man støtte 16 spillere samtidig, og det er verdt å merke seg at man kan endre og "mekke" på bilene for å gi dem et personlig preg.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden