Nytt Myst-spill til høsten

Ubisoft har kunngjort at Ubisoft Montreal, studioet bak titler som Splinter Cell og Prince of Persia: Sands of Time, jobber med det neste spillet i Myst-serien.

Myst-serien er en av spillverdenens største suksesser, og de fleste har ett eller annet slags forhold til den. Merkelig nok er det også en av spillverdenens mest omdiskuterte serier, og det virker som at folk enten elsker Myst-spillene, eller hater dem. Nå som Ubisoft har kunngjort at et nytt Myst-spill er på vei, er det ingen grunn til å tro at diskusjonen rundt denne spillserien vil dø ut.

Myst IV: Revelation, som spillet heter, produseres av Ubisoft Montreal, noe som mange kanskje vil bli litt overrasket over. Ubisoft Montreal er kjent for titler som Splinter Cell, Prince of Persia: Sands of Time og XIII, og er ikke et navn vi vanligvis forbinder med eventyrspill av den surrealistiske sorten.

I Myst IV: Revelation skal du prøve å løse mysteriet rundt en liten pike sin mystiske forsvinning. På en eller annen måte fører dette deg inn i den mørke verdenen til de onde brødrene Sirrus og Achenar, hvor du må prøve å forstå motivene disse har for å handle slik de gjør. For å klare dette må du naturligvis løse en rekke intrikate oppgaver og gåter.

Denne verdenen er selvsagt laget i den samme flotte grafikkstilen som vi kjenner fra Myst-serien. Musikken som akkompagnerer hendelsene på skjermen skal det heller ikke være noe i veien med, og spillet vil blant annet inneholde en ny sang fra Peter Gabriel, samt et lydspor komponert av den prisbelønnede komponisten Jack Wall.

Myst IV: Revelation skal etter planen komme i butikkene til høsten. For mer informasjon kan du besøke spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden