Nytt NBA Street-spill på vei

Electronic Arts har bekreftet at de jobber med NBA Street V3 for PS2, Xbox og GameCube.

At et vellykket Electronic Arts-spill ikke skal få en serie etterfølgere er like sannsynlig som at Microsoft vil gå med underskudd i år, så derfor burde ingen bli overrasket over at selskapet nå bekrefter at et tredje spill i NBA Street-serien er på vei.

Spillet, som har fått navnet NBA Street V3, er under utvikling hos EA Canada, og vil dukke opp på markedet en gang tidlig neste år. Spillet lanseres til de tre store konsollene, og versjonene til PS2 og Xbox vil komme med mulighet for flerspiller over nettet. GameCube-eiere er ikke like heldige (noe som heller ikke er direkte overraskende).

NBA Street V3 vil inneholde mye av det som har gjort de forrige NBA Street-spillene til store suksesser. Det vil si at vi kan se frem til et spill hvor profesjonelle basketballspillere spiller tre-mot-tre på autentiske baner i ulike bymiljøer, men hvor selve gameplayet er langt mer arkadeaktig enn det er realistisk, slik at spillerne vil få mulighet til å utføre en rekke overmenneskelige manøvre på banen.

Dermed er det bare for tilhengere av serien å glede seg til de kalde vintermånedene i 2005.

Siste fra forsiden