Nytt norsk nettspill

Dette norskutviklede spillet, som akkurat er ferdigutviklet, heter Dawn: The Five Pillars.

Dawn: The Five Pillars er et nytt internettbasert strategispill i samme stil som Planetarion og Paradigm Shift. Det er norskutviklet, og helt gratis. Spillet foregår i en postapokalyptisk verden hvor trollmenn kjemper om makten.

Du spiller en av disse trollmennene, og må utvide riket ditt ved hjelp av militær makt og kraftige, magiske formularer. Du må imidlertid huske at det kan bli vanskelig å beholde en mektig posisjon uten allierte, så det kan lønne seg å ikke gå til angrep på alt og alle uten å tenke på konsekvensene.

Spillet inneholder fem typer magi, og du må velge hvilken type din trollmann skal benytte seg av. Hvilken du velger påvirker hva slags enheter du har til rådighet og hva slags magiske formularer du kan kaste. Spillet inneholder over 70 forskjellige monstre og enheter som du kan bruke til å ta knekken på motstanderne dine med. Du kan også bygge strukturer som templer, fort og bolighus for folkene dine.

The Five Pillars er et "browserbasert" spill, som spilles ved hjelp av nettleseren din. Du må lage en brukerkonto for å spille. Spillet er turbasert, og hva du bruker turene dine til er opp til deg. Du kan forske på magi, angripe fiender, lete etter nytt land og mye mer.

Siste fra forsiden