Nytt om City of Villains

Er du redd for at det kan bli dyrt å abonnere på både City of Heroes og City of Villains samtidig? Frykt ikke.

NCsoft har nemlig kunngjort at så lenge du har kjøpt både City of Heroes og City of Villains, vil du kunne abonnere på begge de to spillene og kun betale månedsavgift for det ene av dem. Dermed får du sjansen til å være både superhelt og superslemming samtidig uten å måtte betale ekstra. Abonnementsprisen er 13 euro (102 kroner) per måned.

City of Villains er, for de av dere som ikke har fått det med seg enda, MMORPG-spillet City of Heroes sin slemme tvillingbror. I City of Heroes får du lage din egen superhelt og sende denne ut i en virtuell verden for å gjøre heltmodige ting, mens i City of Villains får du lage din egen superslemming og gjøre massevis av slemme saker og ting (kidnapping, ran, osv).

Både City of Villains og City of Heroes kan spilles uavhengig av hverandre, men for de som eier begge spillene vil det være mulig å spille både som helt og skurk i samme verden. Dessuten kommer City of Villains med muligheten til å lage egne baser, og hvis du vil lage en slik base til helten din må du ha City of Villains.

Planen er at de europeiske serverne skal startes opp 31. oktober (selve lanseringen av spillet vil finne sted et par dager tidligere, men kun de som forhåndsbestiller får sjansen til å spille umiddelbart etter lansering). For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden