Nytt om Half-Life 2

Valve har nå lansert tre nye kart for Half-Life 2 Deathmatch, og i tillegg har det dukket opp litt informasjon om Xbox-versjonen av spillet.

De tre nye kartene er vinnerne av en konkurranse som ble kjørt fra desember til januar. Det kartet som imponerte juryen mest var Underpass, fra amerikanske Scott Jordan, mens Resistance og Powerhouse kom på plass nummer to og tre. Disse ble laget av Jonathan Linker og Michael Schulz, som begge kommer fra Tyskland.

Valve forteller at de ble svært imponert over det høye nivået i konkurransen, og at de er sikre på at miljøet vil elske de nye kartene. I tillegg til å legge ut disse kartene, har Valve lansert en liten oppdatering til Counter-Strike Source, som retter på en feil der feil spillernavn ble vist på resultattavlen. Alt sammen lastes ned ved hjelp av Steam-systemet.

Det har nylig dukket opp litt informasjon om Xbox-versjonen av Half-Life 2. Computer and Video Games forteller at innholdet vil være akkurat slik som på PC, og men at lyseffektene blir bedre, etter som utviklerne har bedre tilgang til grafikksystemet på Xbox. Lastetidene vil være som på PC, og konsollversjonen kommer med en autosiktefunksjon. Flerspiller ser imidlertid ut til å være droppet. Lanseringen ser ut til å være satt til sommeren.

Siste fra forsiden