Nytt om Mario & Sonic at the Olympic Games

Segas utradisjonelle OL-spill får Mii-funksjonalitet og flere fantasiidretter.

Mario, Sonic og den store vennekretsen deres planlegger å utfordre hverandre i en hel rekke ekte sommeridretter når Segas OL-spill lanseres for Wii i november. Som spillfigurer har de imidlertid også egenskaper vanlige idrettsutøvere ikke har (i alle fall uten å dope seg), noe Sega vil utnytte for å gi oss fire fantasirike drømmeidretter.

Mer tradisjonell idrett

Først ut av disse er Dream Race, hvor opp til fire spillere får konkurrere om å komme seg gjennom en bane full av bonuser og hindringer. Dream Platform lar deg stupe fra ti tusen meters høyde, og kjempe om å komme raskest til bakkenivå, samtidig som du utfører triks og treffer ulike mål.

Dream Fencing er et fektespill hvor spillerne får unike spesialangrep, mens Dream Table Tennis lar deg og vennene dine delta i en magisk bordtennisturnering, hvor hver figur får en rekke fantastiske spesialegenskaper.

Om du ikke er superbegeistret for Nintendo og Segas maskoter, kan du forresten også spille med Mii-ene dine. Dermed kan virtuelle representasjoner av deg selv og vennene dine konkurrere på skjermen, mens Mario og resten av den fargerike gjengen må sitte på tribunen.

Siste fra forsiden