Nytt om Nintendo Revolution

Nintendo Europe-sjefen Jim Merrick har nylig latt seg intervjue, og i den forbindelse har han røpet mye spennende info om Nintendos planer for Revolution.

Det spanske nettstedet MeritStation har nylig kjørt et intervju med sjefen for Nintendo Europe, Jim Merrick. Blant annet ble han spurt om hvordan Nintendo Revolution vil måle seg med PS3 og Xbox 360, og her svarte han at vi sannsynligvis ikke vil oppleve spesielt store ytelsesforskjeller mellom Nintendo Revolution og de to andre neste-generasjonskonsollene.

I et annet intervju (med nederlandske [N]Gamer) har han sagt at Nintendo sannsynligvis aldri vil gi ut eksakt informasjon om maskinvarespesifikasjonene til Nintendo Revolution, da de mener slik informasjon er irrelevant. Selv om Nintendo respekterer folks ønske om å få vite mest mulig om konsollen deres, vil de ikke delta i spredningen av "meningsløs" informasjon som har lite å gjøre med hvordan selve spillene blir.

Jim Merrick har også snakket litt om Revolution-lanseringen, og i den forbindelse har han sådd tvil om hvorvidt Nintendo vil lansere Revolution samtidig over hele verden, slik Satoru Iwata har sagt. Det han kunne garantere var at Revolution vil lanseres over hele verden innen en periode på fire måneder, og skal vi dømme etter Nintendos tidligere håndtering av Europa, betyr det sannsynligvis at vi får konsollen deres senere enn USA og Japan.

En spennende sak han har fortalt angående konsollens egenskaper, er at flerspillermulighetene blir litt som på Nintendo DS. Det vil si at hvis du kjøper et spill, kan en av kameratene dine ta med seg Revolution-konsollen sin over til deg, og så vil dere kunne spille mot hverandre over trådløst nett uten at han behøver en egen kopi av spillet. Dette vil selvfølgelig kun fungere om det aktuelle spillet støtter denne funksjonen.

I tillegg fortalte han at Nintendo ikke vil vise noen Revolution-spill før året er omme, og at de ikke vil vise skjermbilder før de faktisk har spillbare spill å ta bilder av. Ellers sa han at utviklingen av Revolution-spill i Zelda, Mario, Metroid Prime og Smash Brothers-seriene er godt i gang. Forhåpentligvis jobbes det også med noen originale spill til konsollen.

Siste fra forsiden