John Cleese i Fable III

Nytt om storspill

Hotelleier og pyton får rolle i spillet, som også ser ut til å komme til PC.

Som de fleste spillentusiaster nok har fått med seg, gikk GDC av stabelen i San Fransisco i forrige uke. Som alltid med slike større messer, har Peter Molyneux vært til stede og snakket om spillene sine.

Denne gangen røpet han at den britiske skuespilleren og komikeren John Cleese skal spille en hovmester i Fable III. Cleese er kanskje mest kjent fra Monty Python og Hotell i Særklasse, men er stadig aktuell i både komedier og i tegnefilmer som Shrek-filmene, Planet 51 og Igor.

Ikke bare dreping.

Cleese har spilt i flere dataspill, og fikk blant annet rollen som en snakkende bombe i Douglas Adams-spillet Starship Titanic.

Peter Molyneux hintet også om en PC-versjon av Fable III. Han fortalte nemlig at det fortsatt var mye som ble holdt hemmelig rundt spillet, inkludert detaljer om samarbeidsmodusen og "andre versjoner".

Med tanke på at utvikler Lionhead eies av Microsoft, er det lite sannsynlig at spillet kommer til en konkurrerende konsollplattform, og dermed er det bare PC som er en aktuell annen plattform for spillet.

En nylig endret jobbannonse fra Lionhead har allerede røpet mer enn Molyneux gjorde. Der søkte man nemlig etter noen som kunne "oversette nettverkskoden fra Xbox 360 til PC, og sikre at Xbox 360-eiere og PC-eiere kan spille sammen".

Siste fra forsiden