Nytt om stridsvognsimulatoren T-72

Stridsvognsimulatoren T-72: Balkans on Fire er ferdigutviklet, og utviklerne har lansert noen videoer fra spillet. I tillegg har de røpet at det jobbes med en ekspansjonspakke.

De som savner en god stridsvognsimulator kan glede seg; T-72: Balkans on Fire er ferdigutviklet, og vil komme i salg senere i måneden eller tidlig i juli. Dessverre har det ikke lykkes Battlefront å skaffe seg en skandinavisk distributør av spillet, så om du ønsker å kjøpe det må du bestille det direkte fra dem (de har heldigvis varehus i Europa, som de sender varene fra). Spillet kommer på to CD-plater og manualen er på 70 sider.

I T-72: Balkans on Fire får du teste noen av de beste stridsvognene russerne noensinne bygde - T-72B, T-55A og T-34-85. Du kan ta kontroll over tre ulike posisjoner i stridsvognen (kommandør, fører og skytter), men du kan også få med deg andre stridsvogner eller infanteri og kommandere en hel kampgruppe.

I tillegg til de tre nevnte stridsvognene kommer spillet med en rekke pansrede kjøretøy, samt infanteri, artilleri, ingeniørkjøretøy, helikoptre og lastebiler. Infanteri kan transporteres inne i lastebiler og pansrede biler, og de kan også sitte oppå stridsvogner for å komme seg raskere frem.

Spillet inneholder over 70 typer bygninger og installasjoner som alle kan skades eller ødelegges helt, samt over 40 typer planter og trær, og gress som svaier i vinden. Synsrekkevidden er på over 2 kilometer, og spillets kart kommer med høydeforskjeller på opp mot 800 meter. Kartene påvirkes også av eksplosjoner og slike ting.

Den ferdige versjonen av spillet tillater kun enspiller og LAN-spill, men Battlefront og IDDK/Crazy House har akkurat kunngjort at de jobber med en flerspillerekspansjon som tilfører full onlinestøtte for opp til åtte spillere, samt 20 nye kart og en ny spillbar stridsvogn. Ekspansjonen skal etter planen lanseres før året er omme.

Battlefront har også lansert noen nye filmer fra spillet, som du kan finne ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden