Nytt om TrackMania

Snart et år siden spillet debuterte på markedet kommer det fremdeles nytt gratisinnhold til TrackMania. Har ikke Nadeo hørt om kapitalisme?

Som alle TrackMania-frelste vet er det neste TrackMania-spillet på vei. Det som er spesielt med dette spillet er at det vil bli kompatibelt med originalversjonen, noe som naturligvis betyr at alle de nye funksjonene som skal implementeres i TrackMania Sunrise også må implementeres i TrackMania. Dette betyr igjen at den første delen av betatestingen av TrackMania Sunrise vil foregå kun ved hjelp av originalspillet.

Nadeo har fortalt at betatestingen vil begynne innen cirka to uker, og at alle som vil kan delta. Fokuset for denne betatesten er ikke primært feilsøking, men rett og slett at spillerne skal ha det moro, noe vi naturligvis sier "ja takk" til. Hvis du ønsker å teste det seriøst og gi tilbakemelding når du finner feil bør du troppe opp på det offisielle forumet og bli med på organiseringen av to-tre engelskspråklige spillergrupper.

En av de nye funksjonene i TrackMania Sunrise er en rundeteller. I dag fungerer spillet på mange måter som et rallyspill, og banene har en start og en slutt. Med Sunrise vil du også kunne lage ordinære baner hvor spillerne må kjøre X antall runder for å fullføre dem. Dermed må naturligvis en slik rundeteller også implementeres i originalversjonen, og på bildet under kan du se hvordan den tar seg ut (i "alpine"-miljøet).

Det er imidlertid mer enn bare en rundeteller å titte på i bildet under. Ser du den tavlen ved siden av banen? Planen er at denne skal vise resultatene, og hvis du har en avatar vil denne dukke opp på resultattavlen. Det er ikke offisielt bekreftet at denne funksjonaliteten blir en del av spillet, men dette er altså planen.

Den siste tingen du kan legge merke til er isbakken helt til høyre på skjermen. Det er rett og slett bare en ny blokk, og har egentlig ikke noe med Sunrise å gjøre. Dette er imidlertid litt interessant - det betyr nemlig at neste oppdatering også vil komme med flere nye blokker til de eksisterende miljøene. Nadeo har sagt at de vil publisere ett nytt bilde (som viser nye blokker) hver dag inntil betatestingen av den nyeste oppdateringen starter.

Høsten 2004 ser ut til å bli en svært hyggelig tid for de TrackManiafrelste. For mer informasjon om TrackMania og TrackMania Sunrise kan du ta en titt på produktsidene våre.

Oppdatering: Her er alle de ni bildene som ble publisert før alphaversjonen av TrackMania: SpeedUp! ble lansert:

Siste fra forsiden