Nytt onlineskytespill fra Korea

Koreanske C-On Soft har kunngjort 2War, et onlinebasert skytespill satt til andre verdenskrig.

2War (uttales som "two war") er et onlinebasert førstepersons skytespill fra koreanske C-On Soft. Spillet er allerede kjent i hjemlandet sitt, hvor det nå er i ferd med å gå inn i en åpen betatestperiode, men nå ønsker utviklerne å også få det ut på verdensbasis.

Kan 2War utfordre Red Orchestra?

Spillet foregår under andre verdenskrig, og utviklerne forteller (på noe gebrokkent engelsk) at det skal deles opp i tre episoder. Den første episoden lar deg spille i kamper hvor 16 spillere møtes på hvert lag, og hvis du gjør det godt nok til å stige i rang, får du tilgang på kamper med 32 spillere på hvert lag. Utviklerne planlegger også å legge inn kamper hvor hvert lag får femti spillere.

Kamphandlingene foregår på berømte slagmarker, som Omaha Beach, Ardennene, Stalingrad og Dieppe. Utstyr og uniformer skal være autentiske, og våpnene skal ha alle egenskapene til virkelighetens versjoner. I utgangspunktet står kampene mellom Tyskland og Italia på den ene siden og USA og Sovjet på den andre. Flere nasjoner vil implementeres etter hvert.

Spillet støtter "death match", "team death match", "capture the flag", "capture the fortress" og noe som kalles "mission mode". Disse modusene er tilgjengelig i alle spillets episoder.

Siste fra forsiden