Nytt plattformeventyr til PC

Gumboy: Crazy Adventures er et eventyraktig plattformspill hvor spillfiguren kan forandre form etter behov. Spillet er ute nå.

Gumboy er et plattformspill for hele familien, hvor du må lede et ballformet vesen gjennom 40 brett fordelt på seks unike verdener. Spillfiguren har i utgangspunktet mange av egenskapene til en gummiball, men om han har behov for det, kan han endre både form, størrelse og egenskaper.

Spillfigurens egenskaper endres ved at du velger om han skal være fylt med gummi, vann eller luft, og om han skal være i ballform eller for eksempel ha stjerneform eller firkantform. For å komme i mål må Gumboy både rulle, hoppe, sveve og flyte, og de mange miljøene du må komme deg gjennom er fulle av interaktive elementer og skjulte objekter.

Gumboy: Crazy Adventures beskrives som et nytenkende plattformspill for unge og gamle spillere. Kontrollene er enkle, men fysikksimulasjonen som står bak Gumboy sine bevegelser skal være avansert og underholdende.

Spillet kan allerede kjøpes fra det offisielle nettstedet, og nå er det i tillegg mulig å kjøpe det gjennom Stardock sitt TotalGaming-nettverk. Spillet er noe billigere fra Stardock, hvor det koster cirka 130 kroner. Demo finner du både på det offisielle nettstedet og TotalGaming.net.

Siste fra forsiden