Nytt rollespill fra Dungeon Siege-skapere

Nå er det klart at folkene bak Dungeon Siege og Supreme Commander jobber med et rollespill for Sega.

Sega har kunngjort at de har et nytt rollespill på vei for PC. De har ikke gitt ut noe informasjon om selve spillet enda, men forteller at det ikke er en etterfølger eller en lisens, og at det utvikles av Gas Powered Games.

Gas Powered Games ble grunnlagt av den kjente spilldesigneren Chris Taylor, og er nok mest kjent for actionrollespillene i Dungeon Siege-serien. Nylig gjorde de seg ferdig med det omfattende strategispillet Supreme Commander, og i tillegg til dette nye rollespillprosjektet jobber de med et konsollprosjekt og en utvidelse for Supreme Commander.

Sega forteller at det å slå seg sammen med erfarne og visjonære spillskapere som Chris Taylor passer perfekt med deres strategi for fremtiden, og at de fortsetter å bygge en sterk portefølje av spill utviklet i vesten. De jobber som kjent også med utviklere som Petroglyph (Universe at War) og Obsidian (Alien-rollespill), og har dessuten kjøpt både Sports Interactive og The Creative Assembly.

Chris Taylor sier at de synes det er spennende å være en del av Segas vestlige strategi, og at deres fokus er å skape spennende og visuelt imponerende nye verdener, kombinert med revolusjonerende gameplayopplevelser. Han mener Sega er den perfekte partneren for å oppnå dette med det nye rollespillet deres.

Siste fra forsiden