Nytt rollespill fra Ukraina

Den ukrainske utvikleren UDC jobber med et tredjepersons rollespill spill som heter Heart of Eternity.

Spillets historie er litt vanskelig å få med seg, i og med at engelsken til utviklerne ikke er helt stødig. Det ser ut til å handle om klokker som må holdes i gang for å unngå at tiden kollapser, men det beste er nok om vi venter til utviklerne får noen profesjonelle oversettere til å se på saken før vi går i detalj.

Heart of Eternity lar deg velge mellom tre karakterer (ridder, magiker og barbar), og hver av disse har sine egne unike evner og egenskaper. Spillets foregår i en stor fantasyverden bosatt av mennesker, alver, orker, gnomer, gobliner, vampyrer og varulver.

Innbyggerne lever sine egne liv uavhengig av deg, og vil ikke stå stille og vente på at du kommer bort for å snakke med dem. Om dagen vil de være ute på forskjellige ærend, og om natten vil de (fleste) være hjemme og sove. Spillhistorien er ikke-lineær, og spillet inneholder dessuten en rekke sideoppdrag du kan utføre om du ønsker det.

For å finne ut mer om dette spillet kan du besøke den offisielle hjemmesiden, hvor du kan også finne en trailer og skjermbilder.

Siste fra forsiden