Nytt rollespill i klassisk stil

Liker du rollespill av den virkelig gamle skolen? Da er kanskje nylanserte Eschalon: Book I noe for deg.

Eschalon: Book I beskrives som en rollespillopplevelse i stil med klassiske serier som Ultima og Wizardry. Dette ser med andre ord ut til å være spillet for de som misliker den actionpregede retningen moderne rollespill har tatt.

Rollespill for rollespillveteraner

Spillet er turbasert, og absolutt alt som skjer avgjøres ved hjelp av statistikk, kalkulasjoner og terninger. Spilleren tenke strategisk for å lykkes, og utnytte seg maksimalt av spillfigurenes evner og egenskaper.

Ellers loves vi en omfattende spillverden, en ikke-lineær historie og mye frihet. Men vær oppmerksom på at ikke alle steder er like innbydende for ferske eventyrere, og at døden kan komme raskt om du befinner deg på feil sted til feil tid.

Om du synes Eschalon: Book I høres ut som et interessant spill, kan du ta en titt på det offisielle nettstedet. Der finner du skjermbilder og informasjon om denne tittelen, som allerede ser ut til å ha blitt en suksess hos den harde kjernen av rollespillelskere.

Du kan også laste ned en 60 MB-stor demo av spillet.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden