Nytt rollespill til Europa

Søt eventyr på fremmed planet

I sommer kommer det japanske Wii-rollespillet Opoona til Europa.

25 .juli kommer det søte romeventyret Opoona eksklusivt til Nintendos konsoll. Opoona er ulik de fleste andre japanske rollespill. I stedet for unge helter på eventyr for å redde verden fra urgamle guddommelige vesener følger vi en liten romvesengutt på leting etter familien hans.

Opoona på jakt etter familien sin.

Hovedpersonen Opoona ble skilt fra familien da romskipet de var på havarerte over planeten Landroll. Før han kan legge ut på jakt etter familiemedlemmene sine må Opoona etablere et nytt liv på Landroll og bli venner med planetens innbyggere. For å gjøre det må han jobbe.

Det er mange ulike karrierer Opoona kan prøve seg på. Bortsett fra god, gammeldags monsterjakt kan han blant annet prøve seg som idol, kokk, ekspeditør eller detektiv. Ved å fullføre jobber kan han vinne nye venner og kanskje finne noen ledetråder om hva som skjede med familien.

Når du møter monstre i spillet kjemper Oppoona ved hjelp av den merkelige kulen som svever over hodet hans. Vinkelen på angrepet og hvor hardt kulen skal slå styrer du ved å bruke Nunchuck-kontrollen. Fienden du støtter på er for øvrig en svært fargerik (og merkelig) gjeng.

Den grafiske stilen i spillet er ifølge utgiver KOEI en blanding av futuristisk design og fantasy av den lette og fargeglade sorten. Musikken i spillet er ved Hitoshi Sakimoto, som tidligere har jobbet med lydsporet til Final Fantasy XII.

Siste fra forsiden